Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρονάλντο: “Έφυγα λόγω Πέρεθ! Θέλω να ξεπεράσω τον Μέσι”

Ρονάλντο: “Έφυγα λόγω Πέρεθ! Θέλω να ξεπεράσω τον Μέσι”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε “επίθεση” στο πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον υπέδειξε ως τον υπαίτιο για την αποχώρησή του από την ομάδα, ενώ σχολίασε και τη “μάχη” του με τον Λιονέλ Μέση για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου.

Την τραγική κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποχώρησή του, κλήθηκε να σχολιάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν δίστασε να ρίξει… λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας τον Φλορεντίνο Πέρεθ για την αποχώρησή του.

«Αισθανόμουν στο εσωτερικό του συλλόγου, ιδιαίτερα από μέρους του προέδρου, ότι δεν με αντιμετώπιζαν όπως στην αρχή. Τα τέσσερα-πέντε πρώτα χρόνια, είχα την αίσθηση ότι ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά λιγότερο», σχολίασε ο Πορτογάλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό “France Football”, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Τρίτη (30/10).

Ο Ρονάλντο εξήγησε και την επιλογή της Γιουβέντους για επόμενο σταθμό της καριέρας του, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο. «Αν η μεταγραφή μου ήταν ζήτημα χρημάτων, θα πήγαινα στην Κίνα, όπου θα κέρδιζα πέντε φορές περισσότερα απ΄ όσα εδώ ή στη Ρεάλ. Δεν ήρθα στη Γιουβέντους για τα λεφτά», επισήμανε ο 33χρονος επιθετικός.

Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε και για τη “Χρυσή Μπάλα”, τονίζοντας ότι φέτος θα “παλέψει” για την 6η του κατάκτηση του τροπαίου, καθώς στόχος του είναι να ξεπεράσει το Λιονέλ Μέσι, αφού αυτή τη στιγμή οι δύο τους έχουν από πέντε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις