Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρούνεϊ: «Εκανα λάθος κι απογήτευσα τα παιδιά μου»

Ρούνεϊ: «Εκανα λάθος κι απογήτευσα τα παιδιά μου»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τα μπλεξίματα που είχε με την Δικαιοσύνη. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας συνελήφθη, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, γιατί οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 31χρονος σταρ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού ορίστηκε δικάσιμος. Ο διεθνής επιθετικός της Έβερτον από την πρώτη στιγμή δήλωσε ένοχος και η τιμωρία που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο ήταν απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια και 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ο επιθετικός της Εβερτον συνελήφθη, όταν η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και διαπίστωσε ότι το αλκοόλ ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Ο Ρούνεϊ παραδέχτηκε το λάθος του, μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror» και τόνισε πως πήρε ένα καλό μάθημα:

«Ορισμένες φορές κάνεις λάθη σαν άνθρωπος. Το παραδέχομαι ότι έκανα κι εγώ λάθος. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ ανόητο αυτό που έκανα και πλέον κοιτάζω μόνο μπροστά και το προσπερνώ. Δεν είναι ωραίο. Έχω παιδιά και δεν είναι όμορφο για εκείνα να βλέπουν τέτοια πράγματα από εμένα, οπότε κρατάω το μάθημα που πήρα και συνεχίζω να κοιτώ μπροστά. Είναι γεγονός πως απογοήτευσα τα παιδιά μου. Θέλω να μάθω από όλα τα λάθη μου», δήλωσε σχετικά ο Αγγλος σταρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις