Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Σάλκε ματαίωσε τη… γιορτή της Μπάγερν!

Σάλκε
@s04

Αναβολή μιας αγωνιστικής στη “στέψη” της Μπάγερν μονάχου. Η νίκη της Σάλκε επί της Φράιμπουργκ “ματαίωσε” την μαθηματική κατάκτηση των Βαυαρών, που έχουν και παιχνίδι λιγότερο./

Ένα ακόμα βήμα γα την έξοδο της στο Champions League της επόμενης περιόδου έκανε η Σάλκε, που επικράτησε εντός έδρας της Φράιμπουργκ με 2-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή, οι “βασιλικοί μπλε” παραμένουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και… αναβάλλουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα τη στέψη της Μπάγερν ως πρωταθλήτριας, ακόμη κι αν οι Βαυαροί νικήσουν αργότερα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Ντόρτμουντ.

Στη μάχη της τετράδας παραμένει η Λειψία, που πέρασε με σπουδαία νίκη (3-2) από το Ανόβερο, ενώ αντίθετα έχασε έδαφος η Λεβερκούζεν, που «σκόνταψε» απέναντι στην Αουγκσμπουργκ, μένοντας στο 0-0. Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν στο βασικό σχήμα της Μπάγερ, η οποία είδε γκολ του Μπραντ να ακυρώνεται μετά από εξέταση του VAR.

Η Χοφενχάιμ διέσυρε με 6-0 την Κολονία και την έστειλε πιο κοντά στη 2η κατηγορία, ενώ το βαθμό που πήρε το Αμβούργο στη Στουτγκάρδη (1-1) δεν αλλάζει την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μοναδική ομάδα που δεν έχει λείψει ποτέ από την Bundesliga. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του, ήταν εκτός αποστολής του Αμβούργου, ενώ ο Τάσος Δώνης έμεινε στον πάγκο των Σουηβών.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 28ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Χοφενχάιμ-Κολονία 6-0

(23΄, 47΄ Γκναμπρί, 56΄, 65΄ Ουτ, 61΄ Ρουπ, 72΄ Τσούμπερ)

Σάλκε-Φράιμπουργκ 2-0

(63΄πεν. Καλιγκιούρι, 73΄ Μπουργκστάλερ)

Στουτγκάρδη-Αμβούργο 1-1

(44΄ Γκίντσεκ – 18΄ Χόλτμπι)

Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ 0-0

Ανόβερο-Λειψία 2-3

(71΄ Σανέ, 79΄ Φίλκρουγκ – 16΄ Φόρσμπεργκ, 54΄ Ορμπαν, 76΄ Πόουλσεν)

Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ 19:30

Χέρτα Βερολίνου-Βόλφσμπουργκ 21:30

Βέρντερ Βρέμης-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1/4

Μάιντς-Γκλάντμπαχ 1/4

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις