Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σαν σε… κηδεία! Αποκαλυπτικές εικόνες από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ

Σαν σε… κηδεία! Αποκαλυπτικές εικόνες από τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ

Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε μια σειρά από ντοκιμαντέρ με το όνομα “Matchday”. Η πρεμιέρα τους στην Ευρώπη θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο και θα βασίζονται σε 8 “μεγάλα” ματς που έδωσαν οι Καταλανοί την περασμένη σεζόν. Μέσα σε αυτά, βρίσκεται και η ήττα – αποκλεισμός στην έδρα της Λίβερπουλ, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η νέα σειρά “Matchday” αποτελείται από οκτώ επεισόδια 45 λεπτών που βασίζονται σε οκτώ βασικά παιχνίδια που η Μπαρτσελόνα έδωσε τη σεζόν 2018/19 και θα έχει για αφηγητή τον ηθοποιό, Τζον Μάλκοβιτς.

Για πρώτη φορά, οι τηλεοπτικές κάμερες είχαν τη δυνατότητα να καταγράψουν την καθημερινότητα των παικτών της Μπαρτσελόνα, αλλά και εικόνες από τα αποδυτήρια των Καταλανών.

Το Matchday θα… επιτρέψει στους θεατές να δουν τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αντιμετώπισαν τους συγκεκριμένους αγώνες (από την άφιξη τους στο γήπεδο, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την νίκη αλλά και την ήττα).

Ανάμεσα στα βασικά γεγονότα της περασμένης σεζόν που καλύπτονται στα διάφορα επεισόδια είναι τα Clásico με τη Ρεάλ, αλλά και η ήττα από την Λίβερπουλ με 4-0 που έφερε και τον αποκλεισμό των Καταλανών. Μάλιστα, στο trailer που βγήκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν πλάνα από τα αποδυτήρια του “Άνφιλντ” στα οποία φαίνεται η πίκρα των παικτών του Βαλβέρδε.

Εκτός του αγωνιστικού χώρου, στα ντοκιμαντέρ θα δούμε στιγμές την καθημερινή ζωή των παικτών, όπως ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι του Λουίς Σουάρες, ή τις στιγμές χαλάρωσης του Ζεράρ Πικέ με την οικογένεια του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις