Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Σαρώνει” ο Σαλάχ! Αναδείχθηκε MVP της Premier League [pics]

Σαλάχ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Είναι η χρονιά του! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Premier League και από την ίδια τη λίγκα. “Είχαν πει ότι απέτυχα την πρώτη φορά, για αυτό ήθελα να επιστρέψω”, τόνισε μετά τη βράβευση ο εξτρέμ της Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος στην Αγγλία και από τη διοργανώτρια Premier League και έκανε… χατ τρικ στα βραβεία για τον πολυτιμότερο παίκτη, αφού έχει ήδη λάβει και αυτά των ποδοσφαιριστών και των δημοσιογράφων.

Όντας ο πρώτος σκόρερ στο Νησί και έχοντας στείλει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η υπεροχή του Αιγύπτιου στα γήπεδα τη φετινή σεζόν, ήταν πέραν κάθε αμφιβολίας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε μακριά από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Παραλαμβάνοντας το νέο βραβείο του πάντως ο ίδιος δήλωσε: “Είχαν πει ότι δεν κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου φορά εδώ. Γι’ αυτό πάντα είχα στο μυαλό μου να καταφέρω να πετύχω στην Premier League. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος για το βραβείο”.

Ο Σαλάχ με το βραβείο του MVP της Premier League

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις