Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Σάρωσε” η Λίβερπουλ με ασταμάτητο Σαλάχ! Τεσσάρα επί της Γουέστ Χαμ – video

“Σάρωσε” η Λίβερπουλ με ασταμάτητο Σαλάχ! Τεσσάρα επί της Γουέστ Χαμ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να συνεχίζει από εκεί που τελείωσε την περσινή σεζόν και τον Μανέ να σκοράρει δις, η Λίβερπουλ έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, “σαρώνοντας” με 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ. Οφσάιντ το τρίτο γκολ.

Εξαιρετική η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της, αφού με τον Σαλάχ να ξεκινάει από νωρίς με γκολ και το φετινό πρωτάθλημα, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να “υποτάξει” τη Γουέστ Χαμ, ικανοποιώντας και τον Γιούργκεν Κλοπ, με την απόδοσή της.

Ο Αιγύπτιος MVP της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα, από πάσα του Ρόμπερτσον και με το γρήγορο 1-0, επέτρεψε στην ομάδα του να “διαλύσει” στη συνέχεια τα “σφυριά”.

Τη “σκυτάλη” στο σκοράρισμα πήρε ο Σαντιό Μανέ, που με το πρώτο του τέρμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έβαλε ουσιαστικά τέλος στο ματς, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης των “ρεντς” που σκοράρει σε τρεις πρεμιέρες μετά τον Μπαρνς το 1992.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ πέτυχε μάλιστα και δεύτερο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο για το 3-0 (από θέση οφσάιντ), ενώ το τελικό 4-0 που αναδεικνύει και την εικόνα του αγώνα, σημείωσε ο Στάριτζ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αφού πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Οι συνθέσεις στο Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (82’ Σακίρι), Σαλάχ (87’ Στάριτζ), Φιρμίνο (69’ Χέντερσον)

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ράις (46’ Σνόντγκρας), Ογκμπόνα, Μαζουακού, Νόμπλ, Γουίλσιρ, Άντερσον (62’ Ερνάντες), Αρναούτοβιτς (67’ Γιαρμόλενκο), Αντόνιο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις