Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαρωτική Σίτι! “Σήκωσε” το Λιγκ Καπ με “τριάρα” στην Άρσεναλ [vid]

Μάντσεστερ Σίτι
@ManCity

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και το απέδειξε για μια ακόμα φορά! Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, νίκησε με 3-0 την Αρσεναλ και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο του 2018.

Την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Αγγλία σήκωσε η Μάντσεστερ Σίτι, που διέλυσε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας την Άρσεναλ με 3-0.

Ο Σέρχιο Αγουέρο στο 18΄, ο Βενσάν Κομπανί στο 58΄ και ο Νταβίντ Σίλβα στο 63΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με το οποίο η Σίτι κατέκτησε για πέμπτη φορά το κύπελλο.

Παράλληλα, το Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι και ο πρώτος τίτλος που προσθέτει στη συλλογή του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, κατά την παρουσία του στο Νησί.

Οι συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Μονρεάλ (26΄ Κολάσινατς), Μουστάφι, Κοσιελνί, Τσέιμπερς (65΄ Γουέλμπεκ), Μπεγερίν, Τζάκα, Γουϊλσιρ, Ράμσεϊ (73΄ Ιγουόμπι), Οζίλ, Ομπαμεγιάνγκ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Μπράβο, Κομπανί, Γουόκερ, Οταμέντι, Ντανίλο, Φερναντίνιο (72΄ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκιουντογκάν, Ντε Μπράιν, Νταβίντ Σίλβα, Αγουέρο (89΄ Φόντεν), Σανέ (77΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις