Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαββίδης: “Να κοιταχτούμε στα μάτια με όσους δήθεν απείλησα”

Σαββίδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Έχω καθαρή τη συνείδησή μου”, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης, για τις τιμωρίες της ομάδας του, όμως ζήτησε από όσους θεωρούν ότι απειλήθηκαν, να τον… κοιτάξουν στα μάτια.

Τη διάθεσή του να προχωρήσει μπροστά, χωρίς καμία σκέψη αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στους συνεργάτες του, μετά τη νέα επιβολή τιμωρίας στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με συνολικά -5 βαθμούς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον ίδιο τον πρόεδρο του δικεφάλου του Βορρά, να δέχεται ποινή 3 χρόνων μακριά από τα γήπεδα.

Παρόλα αυτά, σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του, έδειξε ήρεμος, τονίζοντας ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του. Ταυτόχρονα όμως, ζήτησε και από όσους θεωρούν ότι απειλήθηκαν από τον ίδιο, να τον… κοιτάξουν στα μάτια.

“Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου. Η κουβέντα για το θέμα αυτό θα σταματήσει εδώ, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις