Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαββίδης: “Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία, υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας”

Σαββίδης: “Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λαμία, υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου του Βορρά με τη Λαμία. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να μην πάνε στο γήπεδο, καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία κι από την Τετάρτη (14/2) υπάρχει απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Δικέφαλου του Βορρά.

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δεν επιθυμεί την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, καθώς υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενη τιμωρία που θα στερήσει την παρουσία του κόσμου στα ντέρμπι που ακολουθούν στην Τούμπα με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαββίδης φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

“Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια…

Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Έμειναν 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη…”, έγραψε στο instagram.

Η ανάρτηση του

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις