Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε απολογία ο Λουτσέσκου για… Χίτλερ! Κίνδυνος και για ΠΑΟΚ

Σε απολογία ο Λουτσέσκου για… Χίτλερ! Κίνδυνος και για ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε τελικά σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τις δηλώσεις του σε ρουμανικά ΜΜΕ, όπου συνέκρινε ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το γερμανικό της περιόδου του Αδόλφου Χίτλερ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε τελικά σε απολογία τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τη συνεχή δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έφθασε μέχρι το σημείο να συγκρίνει τα περσινά συμβάντα στη Superleague, με τις αποφάσεις του Χίτλερ στη Γερμανία.

“Ήμασταν οι πραγματικοί πρωταθλητές την περσινή σεζόν. Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Λουτσέσκου σε Μέσα της πατρίδας του.

Το γεγονός αναμένεται να φέρει και την τιμωρία του προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ κίνδυνος υπάρχει και για την ίδια την ομάδα, αφού κλήθηκε και αυτή σε απολογία. Η κλήση αφορά, το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στις κερκίδες.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 04/10/2018 ΩΡΑ: 16.00

1. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

2. ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

ΑΓΩΝΑΣ 4ης ΦΑΣΗΣ (1η Αγωνιστική) ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018-2019 της 26/09/2018

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις