Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε πάγκο αγγλικής ομάδας ο Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μπιέλσα
@LUFC

Έχει καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Νιούελς, Βελέζ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μαρσέιγ, Λιλ και των εθνικών ομάδων της Αργεντινής και Χιλής. Στα 62 του χρόνια όμως ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποφάσισε να δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αγγλική ομάδα.

Στον πάγκο της Λιντς θα κάθεται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο 62χρονος Αργεντινός προπονητής, γνωστός από την θητεία του σε Αργεντινή, Χιλή, Αθλέτικ Μπιλμπάο κατά κύριο λόγο, μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία.

Ο Μπιέλσα καλείται πλέον να βοηθήσει την ομάδα του «Elland Road» να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά από την σεζόν 2003-2004. Ο Αργεντινός υπέγραψε διετές συνεργασίας με την αγγλική ομάδα.

https://twitter.com/LUFC/status/1007536940403580928

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αναλαμβάνω προπονητής της Λιντς. Ήταν πάντα φιλοδοξία μου να δουλέψω στην Αγγλία και είχα κάποιες ευκαιρίες στη διάρκεια της καριέρας μου. Ωστόσο, πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη χρονική στιγμή και το σωστό πρότζεκτ και έτσι όταν ένας ιστορικός σύλλογος, όπως η Λιντς, μου έκανε την πρόταση, ήταν αδύνατο να αρνηθώ.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκληση και περιμένω να συνεργαστώ με όλους για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα”, ανέφερε ο Μπιέλσα στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λιντς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις