Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: “Μπορώ να πάω στον τελικό του Champions League;”

Φέργκιουσον

Πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αλλά το ποδόσφαιρο ήταν μια από τις πρώτες σκέψεις που έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφού ξύπνησε από το κώμα και είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εισήχθη εσπευσμένα το περασμένο Σάββατο (05/05) στο Βασιλικό Νοσοκομείο στο Σάλφορντ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί μια εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξύπνησε από το κώμα και έχει επαφή με το περιβάλλον, μιλώντας με τα συγγενικά του πρόσωπα. Παρά την περιπέτεια της υγείας του, το ποδόσφαιρο ήταν ένα από τα πρώτα θέματα που ασχολήθηκε!

Ο Σερ Άλεξ ασχολήθηκε αρχικά με την ομάδα που καθοδηγεί ο γιος του Ντάρεν. “Τι έκανε η Ντονκάστερ;” (σ.σ: έχασε 1-0 ε γκολ του Γουίλ Γκριγκ).

Μιλώντας με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Φέργκιουσον ρώτησε στη συνέχεια: “Για τον τελικό του FA Cup είμαι εκτός, αλλά για εκείνον του Champions League στο Κίεβο υπάρχουν πιθανότητες;”.

Οι γιατροί και τα μέλη της οικογένειας σημειώνουν αυτά τα ενθαρρυντικά σημάδια, αλλά φυσικά ο Φέργκιουσον θα πρέπει να ακολουθήσει μια μεγάλη περίοδο ανάπαυσης. Ετσι είναι σχεδόν αδύνατο στις 26 Μαΐου να φτάσει στην ουκρανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει την συνάντηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ από κοντά.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Κάθι, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1967. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την μετεγχειρητική πορεία και υπάρχει επιφυλακτική αισιοδοξία για μια πλήρη ανάκαμψη του Σερ Αλεξ, ακόμα κι αν ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις