Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφαγή” στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα! Εξάρα η Μπάγερν – Δραματική νίκη για Ντόρτμουντ – videos

“Σφαγή” στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα! Εξάρα η Μπάγερν – Δραματική νίκη για Ντόρτμουντ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Τρομερή “μάχη” για την κορυφή στη Μπουντεσλίγκα, με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Ντόρτμουντ να μένουν ξανά ισόβαθμες μετά τις νίκες τους επί Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη αντίστοιχα.

Οι πρόσφατες γκέλες της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον για τον τίτλο στη Γερμανία, με τη Μπάγερν Μονάχου να δείχνει έτοιμη να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Οι “Βαυαροί” έχουν “πιάσει” πλέον τους “Βεστφαλούς” στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα και εμφανίστηκαν “καταιγιστικοί” και κόντρα στην Βόλφσμπουργκ την οποία και “διέλυσαν” με 6-0. Ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ στην Allianz Arena, με τον Λεβαντόφσκι να προσθέτει δύο ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα και τους Χάμες, Κίμιχ και Μίλερ να μετατρέπουν σε θρίαμβο τη νίκη της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Στουτγκάρδη, αλλά χρειάστηκε δύο γκολ στο τέλος για να αποφύγει μία ακόμη γκέλα στο πρωτάθλημα, με το τελικό 3-1.

Ο Ρόις άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 64′, αλλά ο Κέμπφ σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα με κεφαλιά στο 71′, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Φάβρ. Στο 84′ όμως, ο Πάκο Αλκάθερ “λύτρωσε” την ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Πούλισιτς στις καθυστερήσεις.

 

Τα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα

Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε 4-2

(31΄,73΄ Ρασίκα, 51΄πεν. Κρούσε, 90΄+4 Χάρνικ – 26΄,85΄ Εμπόλο)

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 6-0

(34′ Γκνάμπρι, 37′, 85′ Λεβαντόφσκι, 52′ Ροντρίγκες, 76′ Μίλερ, 82′ Κίμιχ)

Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 3-1

(62′ πεν. Ρόις, 84′ Αλκάθερ, 90′ Πούλισιτς – 71′ Κεμπφ)

Λειψία-Άουγκσμπουργκ 0-0

Φράιμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 2-1

(27′ Πέτερσεν, 80′ Σλότερμπεκ – 76′ Ιμπίσεβιτς)
 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις