Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Σφαλιάρα» για Βόλφσμπουργκ! Την… έπιασε η Χόφενχαϊμ – Μεγάλο «διπλό» η Βέρντερ (videos)

«Σφαλιάρα» για Βόλφσμπουργκ! Την… έπιασε η Χόφενχαϊμ – Μεγάλο «διπλό» η Βέρντερ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Την… πάτησε η Βόλφσμπουργκ μέσα στην έδρα της από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είδε την Χόφενχαϊμ να την «πιάνει» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Σημαντική εκτός έδρα νίκη πήρε η Βέρντερ Βρέμης, που δίνει μεγάλη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία.

Η πρώτη νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την επανεκκίνηση της Bundesliga «πόνεσε» πάρα πολύ τη Βόλφσμπουργκ, στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έφερε το ματς στα ίσα, αλλά η Βόλφσμπουργκ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό μέσα στην έδρα της, αφού δέχθηκε «μαχαιριά» στο 85’, χάνοντας με 2-1 από την Άιντραχτ.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο παρέμειναν στους 42 βαθμούς και την 6η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League αλλά είδαν την Χόφενχαϊμ να επικρατεί εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0 και να τους… «πιάνει» στο βαθμολογικό πίνακα.

Σε άλλο ματς, η Βέρντερ Βρέμης κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον αγωνιστικό… κατήφορο που βρίσκεται η Σάλκε (τελευταία φορά που κέρδισε ήταν πριν 11 αγωνιστικές), επικράτησε εκτός έδρας των «βασιλικών μπλε» με 1-0 και βρίσκεται στο -2 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ (παίζει στη συνέχεια στην έδρα της Μπάγερν) και την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στη Bundesliga. Ο Μπίτενκουρτ με πανέμορφο αριστερό πλασέ έξω από την περιοχή το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Χέρτα. Η ομάδα του Βερολίνου πέτυχε την τρίτη νίκη στα τέσσερα ματς μετά από την επιστροφή της δράσης, κάμπτοντας με 2-0 την αντίσταση της Άουγκσμπουργκ.

Αποτελέσματα, σκόρερ και πρόγραμμα για την 29η αγωνιστική

Παρασκευή 29 Μαΐου

Φράιμπουργκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1

(54’ Χάβερτς)

 

Σάββατο 30 Μαΐου

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

(58’ Μπαμπού – 27’ πεν. Σίλβα, 85’ Καμάντα)

 

Χέρτα Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 2-0

(23’ Ντιλροσούν, 90’+3’ Πιάτεκ)

 

Μάιντς-Χόφενχαϊμ 0-1

(43’ Μπεμπού)

 

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 0-1

(32’ Μπιτενκούρ)

 

Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:30)

 

Κυριακή 30 Μαΐου

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)

Πάντερμπορν-Μπορούσια Ντόρτμουντ (19:00)

Δευτέρα 1 Ιουνίου

Κολωνία-Λειψία (21:30)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις