Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Σφίγγει ο “κλοιός” για Ρονάλντο! Οι κατηγορίες βιασμού διώχνουν τους χορηγούς

Σφίγγει ο “κλοιός” για Ρονάλντο! Οι κατηγορίες βιασμού διώχνουν τους χορηγούς
ΦΩΤΟ twitter

Οι κατηγορίες για βιασμό που “βαραίνουν” τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι αρχίζουν να επηρεάζουν σημαντικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, καθώς δύο από τους βασικούς χορηγούς του, άρχισαν να κρατούν αποστάσεις από τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο πιθανό από ποτέ μοιάζει το ενδεχόμενο να χάσει τους βασικούς του χορηγούς ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω του σάλου που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του, μετά τις κατηγορίες για βιασμό Αμερικανίδας στο Λας Βέγκας.

Τόσο η Nike όσο και η EA Sports άρχισαν να κρατούν αποστάσεις από τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας, ενώ και ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην τον καλέσει για του αγώνες του Nations League, ώστε να τον αφήσει να ηρεμήσει, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της χώρας του.

Όσον αφορά τις δύο εταιρείες που έχουν “δέσει” το όνομά τους με αυτό του Ρονάλντο, προσφέροντάς του κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, δήλωσαν αμφότερες ότι παρακολουθούν στενά την υπόθεση και θα επέμβουν όποτε χρειαστεί. “Ανησυχούμε βαθύτατα για τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση”, σχολίασαν χαρακτηριστικά από τη Nike, ενώ υπεύθυνος της EA Sports μίλησε στο Associated Press ότι “έχουμε δει τα σχετικά ρεπορτάζ που περιγράφουν τις κατηγορίες εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση, καθώς περιμένουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να συμπεριφέρονται με τρόπο που συμβαδίζει με τις αξίες της ΕΑ”.

Τα δημοσιεύματα για Ρονάλντο και χορηγούς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις