Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφυροκόπημα” από Μπαρτσελόνα στην Ίντερ! Η Ντόρτμουντ “διέλυσε” την Ατλέτικο – video

“Σφυροκόπημα” από Μπαρτσελόνα στην Ίντερ! Η Ντόρτμουντ “διέλυσε” την Ατλέτικο – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα, αλλά νίκησε την Ίντερ -ΜΟΝΟ- με 2-0, σε ματς του 1ου ομίλου, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Το… απόλυτο έκανε και η Ντόρτμουντ, που “τσάκισε” την Ατλέτικο με 4-0 – Η πιο βαριά ήττα του Σιμεόνε!

Είναι οι μοναδικές ομάδες -μαζί με τη Γιουβέντους- που συνεχίζουν χωρίς βαθμολογική απώλεια, μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ έφτασαν στο 3×3, επικρατώντας εντός έδρας των Ίντερ και Ντόρτμουντ, αντίστοιχα. Οι Καταλανοί νίκησαν μόνο με 2-0 τους “νερατζούρι”, ενώ η Ντόρτμουντ έριξε… τεσσάρα στην ομάδα της Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-0

Όλοι περίμεναν να δουν τη… συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα χωρίς τον τραυματία στη σύνθεση της. Η ομάδα του Βαλβέρδε… πετούσε φωτιές, έχασε ένα σωρό ευκαιρίες και νίκησε μόνο με 2-0 την Ίντερ στο “Καμπ Νου”.

Το 1-0 έκανε ο Ραφίνιαστο 32′, εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική μπαλιά του Σουάρες στην πλάτη της άμυνας της ιταλικής ομάδας. η Μπαρτσελόνα  είδε τον Χαντάνοβιτς να σταματά τον Σουάρες στο 59’ και τον Λενγκλέ στο 61’. Στο 71′ οι “μπλαουγκράνα”… άγγιξαν το 2-0, αλλά η προσπάθεια του Κουτίνιο τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η Μπαρτσελόνα… στρίμωξε στα σχοινιά την Ίντερ και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 83’, με τον Άλμπα να αξιοποιεί την εξαιρετική ασίστ του Ράκιτιτς. Πλέον, οι Καταλανοί στρέφουν την προσοχή τους στο claciso της Κυριακής απέναντι στη Ρεάλ.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου 
1. Μπαρτσελόνα 9
2. Ίντερ 6
3. Τότεναμ 1
4. Αϊντχόφεν 1

Επόμενη αγωνιστική
Ίντερ-Μπαρτσελόνα
Τότεναμ-Αϊντχόφεν

Ντόρτμουντ -Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

Η Ντόρτμουντ δείχνει ότι μπορεί να χωρέσει “δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη” και πέρα από την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει στην Bundesliga τα πάει θαυμάσια και στο Champions League .

Κορυφή στο πρωτάθλημα της Γερμανίας… κορυφή και στον 1ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία (4-0).

Η ομάδα του Φαβρ έχει το απόλυτο, ενώ οι “ροχιμπλάνκος” γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από δύο σερί νίκες και την πιο βαριά στην παρουσία τους στο Champions League. Το σουτ του Βίτσελ στο 38’ κόντραρε στα πόδια του Σαούλ πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το δεύτερο μέρος όμως ήταν ένας… εφιάλτης για τους “ροχιμπλάνκος”.

Παρά το γεγονός πως πίεσαν για την ισοφάριση (σ.σ. είχαν και δοκάρι με τον Σαούλ και Κορέα), οι Μαδριλένοι δέχθηκαν τρία γκολ μέσα σε 16 λεπτά από τους Γκερέιρο (73′, 89′) και Σάντσο (83′).


Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ντόρτμουντ 9

Ατλέτικο Μαδρίτης 6

Μπριζ 1

Μονακό 1

Η επόμενη αγωνιστική

Μονακό-Μπριζ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις