Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Σίγουροι για ΑΕΚ – Αραούχο οι Ισπανοί! “Αγοράστηκε με 3 εκατ. ευρώ! Ανακοινώνεται άμεσα”

Σίγουροι για ΑΕΚ – Αραούχο οι Ισπανοί! “Αγοράστηκε με 3 εκατ. ευρώ! Ανακοινώνεται άμεσα”
ΦΩΤΟ Intime

Ένα βήμα παραπέρα πήγαν την υπόθεση ΑΕΚ – Αραούχο τα ισπανικά Μέσα, καθώς παρουσιάζουν “τελειωμένη” τη μετεγγραφή του Αργεντινού από τη Λας Πάλμας στην Ένωση, αναφέροντας ότι το κόστος της μετακίνησης είναι 3 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα ανακοινωθεί επίσημα μέχρι την Τετάρτη (22/1).

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Σέρχιο Αραούχο καθώς πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που θεωρούν τελειωμένη υπόθεση την επιστροφή του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα μετά την εφημερίδα “La Provincia”, που ανέφερε ότι ο Αργεντινός έχει πωληθεί ήδη στην “Ένωση”, η ιστοσελίδα “Canarias 7” το πήγε ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας συγκεκριμένα ποσά και όρους της συμφωνίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Canarias 7”, η προσφορά της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας, που ήθελε να “ξεφορτωθεί” το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη, άγγιξε τα 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.Στο δημοσίευμα σημειώνεται ακόμα πως η ισπανική ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αποδεχτεί την πρόταση μετά το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με την Αλ Ουάχντα.

Οι Ισπανοί μάλιστα είναι τόσο βέβαιοι για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, που αναφέρουν ότι η συμφωνία θα επισημοποιηθεί σήμερα (21/1) ή αύριο (22/1), με τον Αργεντινό επιθετικό να ανακοινώνεται άμεσα από την ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις