Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σιμόες: “Αν δεν μείνω, θα σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν με θέλει”

Σιμόες: “Αν δεν μείνω, θα σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν με θέλει”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντρές Σιμόες επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι είναι στο χέρι της διοίκησης να κάνει αυτό που θέλει, ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην εφημερίδα “Ώρα”

Για το αν η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος: «Νομίζω το απέδειξε αυτό. Από την αρχή της σεζόν. Στο πρωτάθλημα έδειξε σταθερότητα. Κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν πρωταθλητής πέρυσι. Έμεινε αήττητη στα ντέρμπι. Μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς και έκανε μια πορεία στην Ευρώπη και δεν έχασε στο Europa League κανένα ματς. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα».

Για τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ πως η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα: «Δεν έχουμε να απαντήσουμε κάτι. Μπορούν να πιστεύουν ότι θέλουν. Εγώ σέβομαι αυτό που πιστεύουν, αλλά δεν πιστεύω το ίδιο. Εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος. Πήγαμε και παίξαμε το παιχνίδι μας. Παίξαμε καλά. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα δύσκολη στην έδρα της και παίξαμε καλά. Και μετά ότι συνέβη δεν είχε καμία σχέση με τους παίκτες της ΑΕΚ. Έγινε λάθος από την πλευρά του ΠΑΟΚ. ΑΛλά ας μην ξεχνάμε, πως ακόμη και έτσι, ο ΠΑΟΚ ήταν πέντε βαθμούς πίσω, μια ημέρα πριν από εκείνο το ματς. Και την ίδια μέρα, πήραν τρεις βαθμούς πίσω. Γι΄ αυτόν τον λόγο και για το γεγονός πως η ΑΕΚ τελείωσε την πορεία της στην Ευρώπη αήττητη, σε όλα τα ντέρμπι ήμασταν αήττητο, δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν για τίποτα».

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα επηρεάσει την ομάδα: «Φυσικά και όχι. Είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε και το επόμενο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, από την οποία έφυγε ένας μεγάλος και ικανός προπονητής και ήρθε ένας άλλος μεγάλος και ικανός προπονητής».

Για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του: «Είναι σαν να παίζουμε σε ένα παιχνίδι και τώρα έχω δώσει την μπάλα στη διοίκηση. Είναι στο χέρι της διοίκησης να κάνει αυτό που θέλει. Έχω πει πάνω από χίλιες φορές, πως θέλω να μείνω εδώ. Και αν δεν μείνω, θα σημαίνει πως η ομάδα δεν με θέλει».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις