Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Σιμόες: «Ονειρεύομαι να ακούσω τον ύμνο της ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο»

Σιμόες: «Ονειρεύομαι να ακούσω τον ύμνο της ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο»

Σε ερωτήσεις φιλάθλων απάντησε ο Αντρέ Σιμόες, στη συνέντευξη της εβδομάδας που δημοσιεύει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ θεωρεί αξέχαστο το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ονειρεύεται τη στιγμή που θα αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της ομάδας του.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος δήλωσε:

«Aυτό που διαπιστώνω είναι ότι η ομάδα μου εξελίσσεται βήμα – βήμα και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη. Την πρώτη χρονιά που επιστρέψαμε κατακτήσαμε το Κύπελλο, τη δεύτερη πήραμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League και τώρα την τρίτη μας χρονιά επιστρέψαμε στην Ευρώπη και είμαστε σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και προσωπικά κάθε φορά νιώθω ότι είμαι όλο και περισσότερο μέλος αυτής της οικογένειας. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, αν και το τελευταίο διάστημα προέκυψαν οι σημαντικές απουσίες με τους τραυματισμούς του Πέτρου και του Γιάκομπ. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καταφέραμε από κοινού να καλύψουμε το κενό του Μάνταλου και πήραμε τη νίκη. Το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και να καλύψουμε τις απουσίες ψάχνοντας λύσεις μέσα από την ομάδα»

«Η επιθυμία μου είναι να παίξω στο νέο γήπεδο. Ονειρεύομαι να ακούσω τον ύμνο της ΑΕΚ στο δικό μας γήπεδο. Θα ήθελα να μείνω ακόμα πολλά χρόνια και βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Δεν θα έπαιζα σε άλλη ελληνική ομάδα. Θα προτιμούσα, αν κάποια στιγμή φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω και από την Ελλάδα».

«Θα μπορούσα να μιλήσω για τον τελικό του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου με τον Ολυμπιακό, αλλά η ανατροπή του 3-2 από 0-2 στο εφετινό ντέρμπι θα μου μείνει αξέχαστη για πάντα»
«Όνειρό μου από παλιά ήταν να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι να πετύχω τους στόχους μας με την ομάδα της ΑΕΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις