Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκάει η “βόμβα” με Ρονάλντο! Κοντά στη Γιουβέντους σύμφωνα με τους Ιταλούς [pic]

Σκάει η “βόμβα” με Ρονάλντο! Κοντά στη Γιουβέντους σύμφωνα με τους Ιταλούς [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τον τίτλο «Κριστιάνο: Ένα βήμα από την Γιουβέντους», κυκλοφορεί μία από τις πιο γνωστές εφημερίδες της Ιταλίας, συνεχίζοντας τα σενάρια που θέλουν τη “γηραιά κυρία” κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται ένα “βήμα” από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, με τη “γηραιά κυρία” να είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ για να καλύψει τη ρήτρα του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν το μετεγγραφικό σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την γνωστή εφημερίδα Tuttosport να έχει τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο “Κριστιάνο: Ένα βήμα από την Γιουβέντους”. Ο 34χρονος επιθετικός φέρεται να έχει ρήτρα 100 εκατ. ευρώ για ομάδες πλην των ισπανικών, των αγγλικών και της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός ιδιαίτερα ευνοϊκό για τη Γιουβέντους.

Έτσι, η “γηραιά κυρία” φέρεται να βρίσκεται κοντά στη “βόμβα” του καλοκαιριού, καταβάλλοντας το ποσό των 100 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και προσφέροντας ένα συμβόλαιο 30 εκατ. ευρώ για 4 χρόνια.

Το πρωτοσέλιδο για Ρονάλντο και Γιουβέντους

https://twitter.com/IndianRegista/status/1014275596145160192

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις