Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκάει “βόμβα” στην ΑΕΚ! Τελειώνει ο Χιμένεθ

Χιμένεθ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η διάθεση… καθυστέρησης που δείχνει ο Μανόλο Χιμένεθ στο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ αλλά οι επαφές του με τη Λας Πάλμας, φαίνεται πως στέλνουν τον Ισπανό τεχνικό στην έξοδο από την Ένωση. Στο “κάδρο” ο Ουζουνίδης.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν ακόμα και μέσα στην ημέρα στην ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται μια ανάσα από την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ, ενώ φέρεται να αξίωσε μέσω του μάνατζερ του ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Μάλιστα, ο Χιμένεθ δήλωσε στη “LaProvincia”πως “αν δεν καταλήξω σε συμφωνία με την ΑΕΚ θα πάω στη Λας Πάλμας”, επιβεβαιώνοντας έτσι το προχωρημένο των επαφών του με την ομάδα των “Κανάριων Νησιών”.

Η δυσαρέσκεια στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” είναι έντονη και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις, με την Ένωση να γυρίζει την πλάτη της στον Χιμένεθ και να ψάχνει για τη διάδοχη κατάσταση. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα πλέον είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις