Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Σκληρό μάθημα” με… πεντάρα της Άστον Βίλα στα πιτσιρίκια της Λίβερπουλ!

“Σκληρό μάθημα” με… πεντάρα της Άστον Βίλα στα πιτσιρίκια της Λίβερπουλ!
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπουλ είδε την επιλογή του να παρατάξει τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία της να γυρνάει “μπούμερανγκ” αφού η Άστον Βίλα έβαλε 5 γκολ στους “κόκκινους” και τους απέκλεισε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Ιστορικός διασυρμός για την Λίβερπουλ, η οποία παρατάχθηκε με τη νεαρότερη ενδεκάδα της ιστορίας της στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα στην Άστον Βίλα, και το “πλήρωσε” με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο οποίος ήρθε με το εμφατικό 5-0 εις βάρος της. Οι “κόκκινοι” είχαν ενθουσιασμό, δημιούργησαν φάσεις για γκολ ωστόσο η εμπειρία των γηραιότερων παικτών της Βίλα μέτρησε και οι “χωριάτες” δεν άφησαν την ευκαιρία για να προχωρήσουν στο θεσμό να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι σε ένα δίλεπτο (15΄ Χάρικεϊν, 17΄ Μπόγιες) τους “λύγισαν” ψυχολογικά. Oι “χωριάτες δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με άλλα δύο γκολ του Μπότζια (37΄, 45΄) έφεραν το σκορ στο 4-0, για να γράψει το τελικό 5-0 στις καθυστερήσεις ο Γουέσλι, σε μία από τις πιο βαριές ήττες που έχει βιώσει η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις