Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: “Αυτοκτονία” στο 94′! Απίστευτη γκάφα – video

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: “Αυτοκτονία” στο 94′! Απίστευτη γκάφα – video

Ο ΠΑΟΚ “αυτοκτόνησε” στη Σλοβακία. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ηττήθηκαν από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1-0, χάρη στο τέρμα του Αμπένα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, είχε δοκάρι κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρε ένα σκορ πρόκρισης, ωστόσο “πλήρωσε” την αδυναμία του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και την αδικαιολόγητη χαλαρότητα του στα τελευταία λεπτά, με τους Σλοβάκους να “κλέβουν” τη νίκη (1-0) στις καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενοι τα παιδικά λάθη της “ασπρόμαυρης” άμυνας και του Πασχαλάκη.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας για να μην αποχαιρετήσει πρόωρα την Ευρώπη.

Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι ο Μάτος «κιτρινίστηκε» στο παιχνίδι της Σλοβακίας, έφτασε τις τρεις κάρτες και θα αναγκαστεί να λείψει από τον δεύτερο αγώνα σε μία εβδομάδα.

Το γκολ της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε την μπάλα στα πόδια του στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά δεν είχε τις σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Ο Δικέφαλος ήταν, μάλιστα, άτυχος, αφού θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7’, όμως το σουτ του Ζαμπά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκρέιφ.

Στο 21′ ένα σουτ του Εσίτι πέρασε λίγο άουτ, την ώρα που η Σλόβαν Μπρατισλάβας προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι δυνατά κι έφτασε μία ανάσα από να πετύχει ένα “χρυσό” εκτός έδρας γκολ. Στο 47′ ο Μπίσεσβαρ έκανε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Πέλκας δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Πέλκας ηττήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Γκρέιφ.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν άλλες καλές ευκαιρίες για γκολ. Με τον χρόνο να περνάει και το 0-0 να παραμένει, η Σλόβαν Μπρατισλάβας άρχισε να βγαίνει μπροστά και να πιέζει τον ΠΑΟΚ.

Η άμυνα του Δικεφάλου ήταν αρκετά χαλαρή, με τους παίκτες του να μην είναι συγκεντρωμένοι και να φλερτάρουν συνέχεια με το λάθος στα τελευταία λεπτά. Στο 94′, τελικά, ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα στα χέρια του και ο Αμπένα την έσπρωξε στα δίχτυα σε κενή εστία, πετυχαίνοντας κόντρα στη ροή του αγώνα το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σλόβαν Μπρατισλάβας (4-2-3-1): Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Λιούμπιτσιτς, Ντε Καμπς (77’ Νονό), Τσάβριτς (54’ Ρατάο), Χόλμαν, Μόχα (87’ Ντάνιελ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (4-4-2): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά, Εσίτι (76’ Ντόουγκλας Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Πέλκας (66’ Σβιντέρσκι), Άκπομ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις