Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Σοκ” για Μπάγερν στο Μόναχο! Απομακρύνθηκε η Ντόρτμουντ – video

“Σοκ” για Μπάγερν στο Μόναχο! Απομακρύνθηκε η Ντόρτμουντ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Χαμόγελα για Ντόρτμουντ, μετά τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (1-0) και προβληματισμός στην Μπάγερν. Στο +4 έφτασε η διαφορά των δυο ομάδων μετά τη γκέλα των Βαυαρών με τη Φράιμπουργκ στο Μόναχο (1-1).

Εδραιώθηκε στην κορυφή! Η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ διατήρησε το αήττητο της στην Bundesliga και παράλληλα αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπορούσια πέρασε από την “Volkswagen Arena”, επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ (1-0) με το γκολ του Μάρκο Ρόις (27′) και… ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τη διώκτρια της, που δεν τα κατάφερε μέσα στο Μόναχο (1-1).

Η Μπάγερν Μονάχου κυριάρχησε της Φράιμπουργκ, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γκνάμπρι και σε χέρι του Γκούλντε, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής πήρε τη βοήθεια του VAR και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Στο 80′ ο Γκνάρμπι κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα, αλλά στο 89’ ο Χόλερ με κοντινή προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην “Allianz Arena”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις