Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Σοκ” για Ντόρτμουντ! Έδωσε την… ευκαιρία στην Μπάγερν – video

“Σοκ” για Ντόρτμουντ! Έδωσε την… ευκαιρία στην Μπάγερν – video
ΦΩΤΟ Reuters

Από εκεί που ήταν… καβάλα στο άλογο για την κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga, η Μπορούσεια Ντόρτμουντ, κατάφερε να δώσει και πάλι ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Η ήττα της στην έδρα της Άουγκσμπουργκ δίνει στην Μπάγερν Μονάχου την ευκαιρία να την πιάσει στην πρώτη θέση.

Στις κακές εμφανίσεις που κάνει την τελευταία περίοδο επέστρεψε η Ντόρτμουντ. Η πρωτοπόρος της Bundesliga ηττήθηκε στην έδρα της Αουγκσμπουργκ με 2-1 και παρέμεινε στους 54 βαθμούς, μετρώντας στα τελευταία πέντε της ματς μία ήττα, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.

Έτσι, οι Βεστφαλοί έδωσαν την ευκαιρία στην Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. έχει 51 βαθμούς και παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με τη Γκλάντμπαχ) να τους πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κι ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 μ τα τέρματα του Ντονγκ Γουόν Γι (24′, 67′) για να έρθει ο Πάκο Αλκάθερ στο 81′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Σταφυλίδης ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Αουγκσμπουργκ, ωστόσο, τραυματίστηκε μόλις στο 17 και αντικαταστάθηκε από τον Αυστριακό, Τίγκλ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2-1

(24΄,68΄ Γουόν-Γι – 81΄ Αλκάθερ)

Σάλκε-Φορτούνα Ντίσελντορφ 2/3

Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ 2/3

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Χοφενχάιμ 2/3

Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς 2/3

Νυρεμβέργη-Λειψία 2/3

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 2/3

Στουτγκάρδη-Ανόβερο 3/3

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 3/3

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις