Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σοκ” για την οικογένεια Ρότζερς! Κλειδώθηκαν στο μπάνιο για να αποφύγουν τους ληστές

“Σοκ” για την οικογένεια Ρότζερς! Κλειδώθηκαν στο μπάνιο για να αποφύγουν τους ληστές
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα μέλη της οικογένειάς του νέου τεχνικού της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στο μπάνιο, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα

Στιγμές μεγάλης αγωνίας πέρασε η σύζυγος και η κόρη του πρώην τεχνικού της Σέλτικ και νυν της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, αφού ήρθας πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που παραβίασαν το σπίτι τους στην Γλασκώβη.

Απόντος του προπονητή, τα μέλη της οικογένειάς του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στο μπάνιο, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα. Η σύζυγος και η κόρη του Βορειοϊρλανδού τεχνικού υπέστησαν σοκ, αλλά δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής.

Το “Sky Sports News” αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησαν η Σάρλοτ και η εξάχρονη, Λόλα Ρότζερς, ενώ η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε το συμβάν και ανέφερε ότι ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, την ώρα που κοιμόντουσαν, οι εισβολείς μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν στο προάστιο της πόλης, Μπίρσντεν. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, η σύζυγος και η κόρη του προπονητή της Λέστερ ξύπνησαν από φωνές στο ισόγειο του σπιτιού, την ώρα που δύο άνδρες έκλεβαν την περιουσία τους.

Οι εισβολείς έσπευσαν να μπουν στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου μέσα σε κραυγές η μητέρα με το παιδί της κατευθύνθηκαν προς το μπάνιο. Οι κλέφτες αποχώρησαν από την οικεία παίρνοντας μαζί τους κουτιά με προσωπικά πράγματα του Μπρένταν Ρότζερς.

Εκτιμάται ότι περιείχαν πλήθος προσωπικών αντικειμένων του έμπειρου προπονητή, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων μεταλλίων, καθώς και τα τρόπαια που κέρδισε στο διάστημα των 2.5 ετών που εργάστηκε στον πάγκο της Σέλτικ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις