Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοκ στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Μέσι! Χάνει το “clasico” με τη Ρεάλ – video

Σοκ στη Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Μέσι! Χάνει το “clasico” με τη Ρεάλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα “σάρωσε” τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβιζιόν και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως ο τραυματισμός του Μέσι στο 25ο λεπτό του αγώνα, “έκοψε” τα χαμόγελα όλων στο Καμπ Νου. Χάνει το “clasico” ο Αργεντινός.

Χωρίς το Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να πορευθεί το προσεχές διάστημα, η Μπαρτσελόνα, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, μετά από μία άσχημη πτώση στο έδαφος στο ματς με τη Σεβίλλη και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο αρχηγός των “μπλαουγκράνα” υπέστη κάκωση στον αγκώνα και θα χάσει σίγουρα το ματς με την Ίντερ για το Champions League, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Οκτωβρίου.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Μέσι και τι μας δίνει και γνωρίζουμε τι σκέφτεται ο αντίπαλος όταν τον έχει απέναντί του, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Θα προετοιμαστούμε γι΄ αυτό.

Ο Μέσι σηματοδοτεί το παιχνίδι μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το στυλ μας και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τραυματισμός του Μέσι

https://twitter.com/curvasu40370426/status/1053726619297243141

https://twitter.com/phizzytainment/status/1053726215729803271

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις