Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ στη Στουτγκάρδη! Πέθανε στο γήπεδο ο πατέρας του αρχηγού

Σοκ στη Στουτγκάρδη! Πέθανε στο γήπεδο ο πατέρας του αρχηγού
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς της νίκης επί της Χέρτα Βερολίνου, ο αρχηγός της Στουτγκάρδης, Κρίστιαν Γκέντνερ, έμαθε για το θάνατο του πατέρα του, που βρισκόταν στο γήπεδο.

Η Στουτγκάρδη βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα της από την Χέρτα Βερολίνου, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή (2-1), με τον Μάριο Γκόμεζ να διαμορφώνει με υπέροχη κεφαλιά το τελικό σκορ. Ο αρχηγός της ομάδας, Κρίστιαν Γκέντνερ ήταν αυτός που έβγαλε την μπαλιά για τον Γερμανό επιθετικό.

Ο Γκέντνερ πανηγύριζε τη νίκη της Στουτγκάρδης, έκανε και τις σχετικές δηλώσεις στην τηλεόραση, αλλά λίγο μετά η… χαρά “σβήστηκε” από το πρόσωπο του. Ο πατέρας του, Χέρμπερτ Γκέντνερ -που δεν έλειπε ποτέ από τα παιχνίδια της ομάδας- κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τη λήξη του ματς.

Με το που ο αρχηγός της Στουτγκάρδης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, ενημερώθηκε από τον αδερφό του για το τι είχε συμβεί και έτρεξαν στο σημείο όπου οι γιατροί προσπαθούσαν να ανανήψουν -χωρίς επιτυχία-τον άτυχο άνδρα.

“Η Στουτγάρδη πενθεί τον θάνατο του πατέρα του αρχηγού της ομάδας Κρίστιαν Γκέντνερ, Χέρμπερτ Γκέντνερ, που πέθανε στο γήπεδο μετά το εντός έδρας ματς της Στουτγάρδης κόντρα στη Χέρτα. Ολόκληρος ο σύλλογος στέκεται στο πλευρό και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της η γερμανική ομάδα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις