Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Σοκ” στο 88′ για Σίτι! Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ της έκανε “ζημιά” – video

“Σοκ” στο 88′ για Σίτι! Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ της έκανε “ζημιά” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζόνζο Σέλβι πέτυχε μια γκολάρα στο 88′ και διαμόρφωσε το τελικό Νικουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-2, παίρνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια των πολιτών και “κόβοντας” δύο βαθμούς από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, στην προσπάθεια της να προλάβει την Λίβερπουλ. Απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους.

Κινδυνεύει να δει τη Λίβερπουλ να… ξεφεύγει με διψήφιο αριθμό πόντων! Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Νιουκάστλ, με τους “ρεντς” να υποδέχονται μέσα στην ημέρα την Μπράιτον.

Η Σίτι προηγήθηκε δύο φορές, κάνοντας το 0-1 με τον Στέρλινγκ (22′) και το 1-2 με τον Ντε Μπρόιν (στο 82′ ο Βέλγος έπιασε ένα τρομερό σουτ), αλλά οι Γουίλεμς (25′) και Σέλβι (88′) έκοψαν τη… χαρά των “πολιτών”. Μάλιστα, ο παλιός παίκτης της Λίβερπουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με ένα “άπιαστο” σουτ. Στην τελευταία φάση του ματς, ο Στέρλινγκ είδε τον Ντουμπράβκα να μπλοκάρει με το ένα χέρι το κοντινό του σουτ!

Με το αποτέλεσμα αυτό η Σίτι έφτασε τους 29 βαθμούς, λίγο πριν η Λίβερπουλ (37 βαθμούς) υποδεχθεί την Μπράιτον. Όσον αφορά τη Νιούκαστλ, έφτασε τους 16 βαθμούς και… απομακρύνθηκε λίγο από τις “επικίνδυνες” θέσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις