Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σοκάρει η φωτογραφία του Μπουφόν! Τον έκανε… τσακωτό ο Τούχελ [pics]

Σοκάρει η φωτογραφία του Μπουφόν! Τον έκανε… τσακωτό ο Τούχελ [pics]
ΦΩΤΟ twitter

Στα 40 του χρόνια, ο Τζίτζι Μπουφόν έχει μετακομίσει στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη μεγάλη του καριέρα στην Ιταλία και τη Γιουβέντους, αλλά φαίνεται ότι ούτε το προχωρημένο της ηλικίας του, τον έχει βάλει να κόψει τις… κακές συνήθειες.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Τζίτζι Μπουφόν με τη σύζυγό του Ιλάρια Νταμίκο στους δρόμους του Παρισιού, αφού τον κατέγραψαν να καπνίζει τσιγάρα, χωρίς την παραμικρή ενοχή, ενώ λίγο αργότερα έπεσε και πάνω στον προπονητή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, που τον έπιασε στα… πράσα.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας διανύει πλέον το 40ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, το οποίο όμως δεν του έκοψε και τις κακές συνήθειες.

https://twitter.com/theamedpost/status/1034391766064148480

Οι φωτογραφίες ήρθαν πάντως στο “φως” παράλληλα με τη συνέντευξή του στην Equipe, όπου ο ίδιος δήλωσε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. “Είμαι καλύτερος σε σχέση με όταν ήμουν 35. Δείχνει απίθανο, αλλά αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν από πέντε ή έξι χρόνια. Ίσως αυτό είναι λογικό επειδή άλλαξα τον τρόπο που δουλεύω, όμως νομίζω πως το σημαντικότερο στην ηλικία μου είναι το κίνητρο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πορτιέρε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, οι παπαράτσι έπιασαν τον Μπουφόν να καπνίζει, αφού και πριν από περίπου 1,5 χρόνο, μετά την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Μονακό στο Champions League, είχαν διαρρεύσει  φωτογραφίες του με τσιγάρο στο χέρι.

https://twitter.com/austinobasi/status/862701168170074112

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις