Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Sold out οι φανέλες του Ρονάλντο! Τα έσοδα για τη Γιουβέντους

Sold out οι φανέλες του Ρονάλντο! Τα έσοδα για τη Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Τον απίστευτο αριθμό των 55.000 πωλήσεων στις φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο “έπιασε” η Γιουβέντους μέσω καταστημάτων και online αγορών, γεγονός που δημιούργησε sold out μέχρι και τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα είναι έτοιμες οι νέες παρτίδες με τις εμφανίσεις του Πορτογάλου. Μικρά τα έσοδα πάντως για την ιταλική ομάδα.

Οι πρώτες 55.000 φανέλες της Γιουβέντους, με το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχουν ήδη “εξαφανιστεί”, με αποτέλεσμα να ξεμείνουν και τα καταστήματα που τις διέθεταν στους φίλους της ομάδας, περιμένοντας πια τις επανατυπώσεις, που αναμένονται τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός είναι προφανώς και ρεκόρ για την ιταλική ομάδα, η οποία πάντως, θα έχει ελάχιστα άμεσα έσοδα από τις εν λόγω πωλήσεις, σύμφωνα με την Tuttosport. Κι αυτό γιατί, από τα 6,3 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται ότι είναι τα έσοδα από τις φανέλες του Πορτογάλου, η “βέκια σινιόρα”, θα βάλει στην “τσέπη” της, ένα ποσοστό της τάξης του 10 με 12%, αφού τα περισσότερα χρήματα παίρνουν σε αυτές τις περιπτώσεις οι εταιρείες αθλητικής ένδυσης.

Φυσικά, η Γιουβέντους θα εκμεταλλευτεί το γεγονός, για πολύ μεγαλύτερα έσοδα, από τις εμπορικές συμφωνίες της ενόψει των επόμενων χρόνων, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα πρόσωπο που “πουλάει” στην αγορά. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι σύμφωνα με το ESPN, ένα απλό εμπορικό post του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο instagram, αποφέρει στον ίδιο το “εξωφρενικό” ποσό των 750.000 ευρώ.

Το δημοσίευμα για τις φανέλες του Ρονάλντο

https://twitter.com/futbolarena/status/1026024045899395078

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις