Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σουάρες: “Ο Βαλβέρδε μου έχει πει ότι είμαι ικανός να χάσω τα πιο εύκολα και να βάλω τα πιο δύσκολα”

Σουάρες: “Ο Βαλβέρδε μου έχει πει ότι είμαι ικανός να χάσω τα πιο εύκολα και να βάλω τα πιο δύσκολα”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε με ασύλληπτο “τακουνάκι” στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα το βράδυ του Σαββάτου (7/12) για την 16η αγωνιστική της La Liga και μετά το ματς δήλωσε πως το “τακουνάκι” ΄ήταν η μόνη επιλογή που είχε ενώ αποκάλυψε τι του έχει πει ο προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε κατά καιρούς.

Το φοβερό γκολ του Λουίς Σουάρες με “τακουνάκι” στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα το βράδυ του Σαββάτου (7/12) – 5-2 νίκη για τους Καταλανούς- για την 16η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος έχει γίνει viral και ο Ουρουγουανός άσος μίλησε γι’αυτό τονίζοντας ότι δεν είχε πολλές επιλογές έτσι όπως εξελίχθηκε η συγκεκριμένη φάση, ενώ αποκάλυψε πως ο προπονητής των “μπλαουγκράνα”, Ερνέστο Βαλβέρδε, του έχει πει κατά καιρούς πως είναι ικανός να χάσει τα πιο εύκολα και να βάλει τα πιο δύσκολα.

“Στο σημείο που βρέθηκα και έτσι όπως ήταν το σώμα μου, το τακουνάκι ήταν το μοναδικό που θα μπορούσα να κάνω. Σίγουρα είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου. Ο Βαλβέρδε μου έχει ξαναπεί ότι είμαι ικανός να χάσω τα πιο εύκολα γκολ και να πετύχω τα πιο δύσκολα που θα μπορούσα” είπε ο Σουάρες.

Δείτε το φοβερό γκολ του Σουάρες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις