Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σούπερ Μέσι και… πρωτιά για τη Μπαρτσελόνα! Με τεσσάρα στην κορυφή – video

Σούπερ Μέσι και… πρωτιά για τη Μπαρτσελόνα! Με τεσσάρα στην κορυφή – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα “συνέτριψε” την Εσπανιόλ με 4-0 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Σεβίλλη στο “Μεστάγια”, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβιζόν, στους 3 βαθμούς.

Με τον Λιονέλ Μέσι να “εκτελεί” δις την Εσπανιόλ, η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και να… στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζόν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 17ο λεπτό του αγώνα, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, για να διπλασιάσει τα τέρματα των “μπλαουγκράνα” ο Ντεμπελέ στο 26′ και να βάλει τέλος στο ματς από το πρώτο ημίχρονο, ο Σουάρες, κάνοντας το 0-3 στο 45′.

Το “κερασάκι στην τούρτα” της… κορυφής για την ομάδα του Βαλβέρδε, έβαλε και πάλι ο Μέσι, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του και τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα, στο 65ο λεπτό του ματς.

Οι συνθέσεις στο Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα

Εσπανιόλ (Ρούμπι): Ντιέγο Λόπεθ, Ντουάρτε, Χάβι Λόπεθ, Ντιντάκ, Νταβίδ Λόπεθ, Νταρντέρ (74′ Γκρανέρο), Βίκτορ Σάντσεθ, Ρόκα, Μελέντο (63′ Σέρχιο Γκαρθία), Ερνάν Πέρες (59′ Μπαπτιστάο), Μπόρχα Ιγλέσιας

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Βιδάλ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (82′ Ντένις Σουάρεθ), Ντεμπελέ (68′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες (79′ Μουνίρ).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις