Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας! Παρέδωσε τα δελτία της ΑΕΛ(;)

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας! Παρέδωσε τα δελτία της ΑΕΛ(;)
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έκανε τα λόγια του πράξη! Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10.12.2018) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει πως θα καταθέσει τα δελτία των παικτών των “βυσσινί” και ότι η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (10.12.2018) στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου τον περίμεναν άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου να παραδοθούν τα δελτία των παικτών των “βυσσινί”.

Κούγιας: “Παραδίδω τα δελτία των παικτών και τις μετοχές της ΑΕΛ”

Ο κ. Κούγιας κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ, όπου ενημερώθηκε ότι δεν μπορούσε να συναντήσει τον Μέλο Περέιρα χωρίς ραντεβού. “Αυτοκράτορας είναι ο κύριος Περέιρα;” ήταν η αντίδραση του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος τελικά τελικά άφησε πάνω σε ένα γραφείο έναν φάκελο (σ.σ. εικάζουμε πως ήταν τα δελτία των παικτών της ομάδας) και αποχώρησε.

Κούγιας: “Η ΑΕΛ δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί με την ΑΕΚ”

Πλέον, μένει να φανεί αν ο κ. Κούγιας θα παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Να αναφέρουμε πως από την ΕΠΟ αναφέρεται πως οι καταγγελίες που έκανε την Κυριακή (09.12.2018) ο ιδιοκτήτη των “βυσσινί” είναι πολύ σοβαρές και γι’ αυτό προτίθεται να του δώσει την ευκαιρία να καταθέσει τις σχετικές αποδείξεις στα αρμόδια όργανα.

“Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου”, αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΕΠΟ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις