Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Στα… χέρια με συμπαίκτη ο Γιαννιώτας! Μάτωσε στα χείλη

Γιαννιώτας
@realvalladolid

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ έχει μπροστά της ένα ματς – τελικό με την Οσασούνα για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου στην Primera Division. Η περίοδος είναι κρίσιμη και υπάρχει ένταση ακόμα και στις προπονήσεις. Σε αυτή της Τρίτης (29.05.2018) υπήρξε και ένα επεισόδιο στο οποίο συμμετείχε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο Γιαννιώτας -ο οποίος έχει δοθεί στη Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό- ήρθε στα χέρια με τον συμπαίκτη του Χάβι Οντιβέρος, στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ο Χάβι Οντιβέρος χτύπησε στο πρόσωπο τον Γιαννιώτα. Ο Έλληνας επιθετικός μάτωσε στα χείλη και εγκατέλειψε την προπόνηση, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Άξιο αναφοράς, πως η προπόνηση ήταν ανοικτή για τους φιλάθλους της Βαγιαδολίδ, με έναν εξ αυτών να φωνάζει: “Θέλουμε ένταση στο γήπεδο, αλλά όχι κι έτσι!”.

Απ’ την μεριά του, ο τερματοφύλακας, Ισαάκ Μπεθέρα, θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς, λέγοντας πως Γιαννιώτας και Οντιβέρος τα… βρήκαν και αγκαλιάστηκαν στα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις