Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Στα χέρια του Αλαφούζου το παραχωρητήριο του ΟΑΚΑ! Πήρε το “ΟΚ” και από την ΑΕΚ

Στα χέρια του Αλαφούζου το παραχωρητήριο του ΟΑΚΑ! Πήρε το “ΟΚ” και από την ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεδομένη θεωρείται πλέον η μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την επόμενη σεζόν, με τους “πράσινους” να παίρνουν στα χέρια τους και το παραχωρητήριο του γηπέδου, ώστε να το δηλώσουν ως έδρα για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το OK τόσο από το ΟΑΚΑ, όσο και από την επίσης φιλοξενούμενη ΑΕΚ, για τη χρήση του γηπέδου ως έδρα του στην επόμενη χρονιά και πλέον μένει να υποβληθεί ο σχετικός φάκελος και κατόπιν να υπογραφεί η σύμβαση με το Ολυμπιακό Στάδιο.

Μετά την κόντρα του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη Λεωφόρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προτίμησε να αποπληρώσει τα χρέη της ομάδας προς το Δημόσιο για το ΟΑΚΑ, παρά στον Ερασιτέχνη για το Απόστολος Νικολαΐδης και έτσι το Τριφύλλι θα επιστρέψει στο Μαρούσι μετά από αρκετά χρόνια.

Οι “πράσινοι” πήραν μάλιστα και το παραχωρητήριο για να δηλώσουν το γήπεδο στη Superleague, παίρνοντας το σχετικό “ΟΚ” και από την ΑΕΚ, όπως ήταν υποχρεωτικό, αφού η Ένωση χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη έδρα, ήδη από την περασμένη χρονιά (και γενικότερα τα τελευταία χρόνια).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις