Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην… αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ! “Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ πότε τρομοκρατήθηκαν;” [vid]

ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η πλευρά του ΠΑΟΚ αντέδρασε στο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας -μέσω τηλεοπτικής εκπομπής- από τα αποδυτήρια της Τούμπας και… αναρωτιέται για το πότε τρομοκρατήθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Η εκπομπή “ΔΙΚΗ” παρουσίασε ένα διάλογο που είχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, στα αποδυτήρια των διαιτητών, παρουσία του Γιώργου Κομίνη.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό εμφανίζεται ο κ. Γκαγκάτσης να προσπαθεί να πείσει τον κ. Δημητριάδη για να επιστρέψουν οι παίκτες της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι να συνεχιστεί – ολοκληρωθεί το ντέρμπι της Τούμπας.

Στον έντονο αυτό διάλογο, ακούγεται η άρνηση του κ. Δημητριάδη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα μας σκοτώσουν εδώ μέσα. Με το πιστόλι βγήκαν”. Απ’ την μεριά του, ο κ. Γκαγκάτσης ακούγεται να λέει πως κανένας δεν έχει πιστόλι…

Μια ημέρα αργότερα και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη, η πλευρά του ΠΑΟΚ θέλησε να σχολιάσει -ανεπίσημα- τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, διατυπώνοντας και ένα ερώτημα.

Τελικά οι παίκτες της ΑΕΚ πότε τρομοκρατήθηκαν; Ήταν ήρεμοι με το σκορ 0-0 αλλά τρόμαξαν στην πιθανότητα να μετρήσει το γκολ; Ήταν ελεγχόμενη τρομοκράτηση; Η ιστορία με τα φύλλα αγώνα πολιτικής πρέπει να τελειώσει. Γιατί η ΑΕΚ πίεζε τον διαιτητή να ανακοινώσει την απόφαση του στα αποδυτήρια; Για να αποφασίσουν αν ήταν τρομοκρατημένοι ή όχι;” αναφέρεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις