Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Στην “αντεπίθεση” η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! “Εσφαλμένες εντυπώσεις για την αδειοδότηση”

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προειδοποιεί όσους δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις γύρω από την αδειοδότηση της ομάδας και την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα. Στη διάθεση των καλοπροαιρέτων σχετικά έγγραφα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Κάποια δημοσιεύματα ενάντια στους ανθρώπους που “τρέχουν” το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό, ανάγκασαν την ΠΑΕ να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της”, προειδοποιεί όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις για την αδειοδότηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθιηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις