Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Στην Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα! “Είμαι ενθουσιασμένος”

Στην Έβερτον ο Μάρκο Σίλβα! “Είμαι ενθουσιασμένος”

Ο Μάρκο Σίλβα βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε τα ηνία της Έβερτον.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε η Έβερτον. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε μείνει ελεύθερος από τον χειμώνα, όταν και αποχώρησε από την Γουότφορντ, ωστόσο η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στην Premier League.

Στο πλευρό του Πορτογάλου τεχνικού θα βρίσκεται σε ρόλο αναλυτή αντιπάλων ο Αντώνης Λεμονάκης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και στη Χαλ.

“Είμαι περήφανος που αποτελώ το νέο προπονητή της Έβερτον. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που έχω μπροστά μου. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί πλέον στο κλαμπ θα συνεργαστούμε άψογα για να φέρουμε επιτυχίες. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ξέρω πως ο κόσμος μας περιμένει θετικά αποτελέσματα, αλλά όχι μόνο αυτό. Θέλω να είναι περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό που θα βλέπουν στο χορτάρι”, δήλωσε ο Σίλβα.

https://twitter.com/Everton/status/1002187799251038208

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις