Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στηρίζει ΠΑΟΚ και ο Σαλάχ! Το μήνυμα του σούπερ σταρ της Λίβερπουλ

Στηρίζει ΠΑΟΚ και ο Σαλάχ! Το μήνυμα του σούπερ σταρ της Λίβερπουλ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όλη η… Αίγυπτος βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League, αφού πέραν του Ουάρντα και ο εθνικός ήρωας της χώρας, Μοχάμεντ Σαλάχ, έχει τους λόγους του να στηρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ουάρντα είναι το πρόσωπο των ημερών στον ΠΑΟΚ, μετά και το γκολ του στη Λισαβόνα επί της Μπενφίκα, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και σε συνέντευξη στην οποία δεν συμμετείχε ο ίδιος, με μία… αποκλειστική αποκάλυψη.

Την ώρα που οι συμπαίκτες του μιλούσαν από το προπονητικό κέντρο της ομάδας για την έναρξη της Superleague στην κάμερα της Nova, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός παρενέβη για τα δικά του σχόλια, στα οποία περιλαμβανόταν και η αποκάλυψη της επικοινωνίας του με τον Σαλάχ.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και συμπαίκτης του Ουάρντα στην εθνική Αιγύπτου, φέρεται να δήλωσε την υποστήριξή του στον ΠΑΟΚ ενόψει και της ρεβάνς, αφού η πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά στους ομίλους “μεταφράζεται” και με άνοδο της αγγλικής ομάδας στα γκρουπ δυναμικότητας του Champions League έναντι της Μπενφίκα.

Η δήλωση του Ουάρντα για τον Σαλάχ και τον ΠΑΟΚ

“Ο Σαλάχ μου έστειλε μήνυμα και μου είπε συγχαρητήρια επειδή και η Λίβερπουλ είναι υπέρ μας στα παιχνίδια με την πρόκριση γιατί έτσι θα ανεβεί στα γκρουπ δυναμικότητας. Έξω από το ποδόσφαιρο άλλωστε είμαστε καλοί φίλοι. Οπότε μου έστειλε συγχαρητήρια και μου ευχήθηκε να προκριθούμε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις