Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο 91′ “λύγισε” η Άρσεναλ του Μαυροπάνου! Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Έλληνας αμυντικός [vids]

Μαυροπάνος
ΦΩΤΟ twitter

Με γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “έκλεψε” τη νίκη από την Άρσεναλ του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος και αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι. Δεν “μάσησε” ο Έλληνας αμυντικός παρά την ήττα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε το Ντίνο Μαυροπάνο στα “βαθιά” του Όλντ Τράφορντ, ξεκινώντας τον βασικό στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Έλληνας αμυντικός κατάφερε να ανταποκριθεί, όντας εξαιρετικός, παρά την ήττα της ομάδας του στο τέλος.

Στο παιχνίδι του Μάντσεστερ, η Άρσεναλ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, αφού ακολουθεί η ρεβάνς του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουνάιτεντ βρήκε την ευκαιρία να ξεκινήσει δυνατά το ματς και να προηγηθεί στο σκορ. Μόλις στο 16ο λεπτό, ο Σάντσες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Πογκμπά από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Μαυροπάνος όμως είχε “κλειδώσει” τον Λουκάκου και η Άρσεναλ πήρε μέτρα στο γήπεδο, καταφέρνοντας να φέρει και το ματς στα ίσια, με ένα πρώην “κόκκινο διάβολο”. Ο Μιχιταριάν στο 56ο λεπτό, με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι και το τέλος των πρώτων 90 λεπτών του αγώνα.

https://twitter.com/BesAfc/status/990672044542103552

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όμως, ο Φελαϊνί που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, με τυχερή κεφαλιά στο τέλος, λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ και… χάλασε το ντεμπούτο του Έλληνα αμυντικού. Ο Ντίνος Μαυροπάνος αποθεώθηκε πάντως από συμπαίκτες και αντιπάλους, έχοντας και εξαιρετικούς προσωπικούς αριθμούς.

 

Αποθέωσε Μαυροπάνο και ο Βενγκέρ

“Ο Μαυροπάνος, στις προπονήσεις, έχει δείξει την υψηλή ποιότητά του. Μπορεί να τη δείξει και στα μεγάλα παιχνίδια; Ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ πως το έκανε. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του σήμερα”, δήλωσε για τον Έλληνα αμυντικό, ο Αρσέν Βενγκέρ.

Τα highlights στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

 

Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελoφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ, Ερέρα (64’ Φελαϊνί), Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (64’ Μαρσιάλ), Λουκάκου (50’ Ράσφορντ), Αλέξις

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Τσέιμπερς, Μαυροπάνος, Κολάσινατς (64’ Μονρεάλ), Τσάκα, Μέιτλαντ-Νάιλς, Ιβόμπι, Νέλσον (64’ Γουέλμπεκ), Μχιταριάν (76’ Γουίλοκ), Ομπαμεγιάνγκ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις