Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο Παρίσι ο ατζέντης του Μπουφόν! Ολοκληρώνεται το deal με Παρί Σεν Ζερμέν

Στο Παρίσι ο ατζέντης του Μπουφόν! Ολοκληρώνεται το deal με Παρί Σεν Ζερμέν

Στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο ατζέντης κι ο δικηγόρος του Ιταλού τερματοφύλακα βρίσκονται από χθες (21/5) στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal με τους Παριζιάνους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Τζίτζι Μπουφόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το “ESPN”, ο ατζέντης κι ο δικηγόρος του πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους βρίσκονται στο Παρίσι από τη Δευτέρα (21/5), ώστε να συζητήσουν λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, με τους Παριζιάνους να προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Μπουφόν, ο οποίος θα αμείβεται με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport”, καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Ιταλού “θρύλου” να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί έπαιξε το γεγονός ότι του προτάθηκε ρόλος πρεσβευτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι Ιταλοί προσθέτουν ότι το deal θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη, όταν και θα ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις