Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας! Υπέγραψε ως το 2021

Στον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας! Υπέγραψε ως το 2021
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, πέρασε ιατρικά στους “πράσινους” και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2021. Αναμένεται αύριο (27/07) στην Ολλανδία, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι τελικά ο παίκτης  που θα καλύψει το κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να μένει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους “πράσινους”.

Ο Γιώργος Δώνης χρειαζόταν τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη για τις θέσεις των στόπερ, αφού από πέρυσι έχουν μείνει μόνο οι Κολοβέτσιος, Οικονόμου και εν δυνάμει ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Με δεδομένο λοιπόν και τον περιορισμό που του έχει επιβληθεί στις μετεγγραφές, ο Παναθηναϊκός κατέληξε στον Αχιλλέα Πούγγουρα για να καλύψει το κενό, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το 2021.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται μάλιστα άμεσα στην Ολλανδία, αφού πέρασε από ιατρικά και μπορεί πια να ενσωματωθεί στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, για το υπόλοιπο της προετοιμασίας του Τριφυλλιού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις