Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου! Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ευαγγέλου! Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, Στέφανος Ευαγγέλου, αφού η ομάδα της Ηπείρου ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το διετή δανεισμό του 20χρονου ποδοσφαιριστή, που μέχρι την περασμένη σεζόν, αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου προτίμησε το φετινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό και μετακόμισε στον Πειραιά, προσωρινά όμως, αφού οι “ερυθρόλευκοι” αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μάλιστα, ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τους Πειραιώτες για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, η οποία και αφορά το διετή δανεισμό του στην ομάδα, με οψιόν μάλιστα για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, το καλοκαίρι του 2020.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για Ευαγγέλου

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συμφωνία απόκτησης του Στέφανου Ευαγγέλου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, για 2 χρόνια με option αγοράς.

Ο Ευαγγέλου είναι 20 χρονών, παίζει ως αμυντικός και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για την ομάδα νέων του Πανιωνίου, στον Παναθηναϊκό και στις ομάδες νέων της Εθνικής μας ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις