Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στέφανος Αθανασιάδης! “Welcome 9” – video

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στέφανος Αθανασιάδης! “Welcome 9” – video
pasgiannina.gr

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη και τον καλωσόρισε με ένα video, στο οποίο εμφανίζεται να φορά τη φανέλα του “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Η περιπέτεια του Στέφανου Αθανασιάδη στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα ολοκληρώθηκε και πλέον ο Έλληνας επιθετικός επιστρέφει στη Superleague

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαχνε τον αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε και τον βρήκε στο πρόσωπο του Αθανασιάδη. Μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στους Ζωσιμάδες για να παρακολουθήσει το φιλικό της ομάδας του Πετράκη με την ΑΕ Καραϊσκάκη και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΣ, κάτι που φαίνεται και στο παρακάτω video.

Να θυμίσουμε πως στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε στη Μακάμπι Χάιφα μέτρησε 20 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση…

“Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.86μ. και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού ως δανεικός και στη Μακάμπι Χαϊφα του Ισραήλ. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες μας U19, U21 και ανδρών.

Ο «Κλάους» κατά την άφιξη στα Ιωάννινα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα του ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του. Τα υπόλοιπα τα λέμε στο γήπεδο.»

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις