Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Super League 2: Νέα πρόταση από ΕΡΤ! Το κρίσιμο Δ.Σ. και η πιθανή διακοπή

Super League 2: Νέα πρόταση από ΕΡΤ! Το κρίσιμο Δ.Σ. και η πιθανή διακοπή
ΦΩΤΟ intime

Δύσκολα θα περάσει η νέα πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων της Super League 2 από το Δ.Σ. των ομάδων της κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, από τη συνάντηση που έγινε την Τρίτη (01.20.2019) μεταξύ της διοίκησης της ΕΡΤ και αντιπροσωπείας της Super League 2 προέκυψε νέα πρόταση για “ψαλίδι” στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων της κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ εμφανίζεται να πρότεινε “ψαλίδι” 50% στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων της Super League 2, κατεβαίνοντας κατά 10% από την προηγούμενη πρότασή της (60 %).

Υπενθυμίζεται ότι από τη Superl League 2 είχε προταθεί μείωση 20%, κάτι που από την ΕΡΤ έχει χαρακτηριστεί μη ρεαλιστικό. Πλέον, στο αυριανό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των ανθρώπων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα συζητηθεί η νέα πρόταση της ΕΡΤ, με την πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος μετά την πρεμιερα του σαββατοκύριακου να είναι ορατή!

Να αναφέρουμε ακόμα ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει να πληρώσει την παραγωγή των αγώνων, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις