Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague 1: Όλα τα… βλέμματα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

Superleague 1: Όλα τα… βλέμματα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!
Intime

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (03.11.2019) η 9η αγωνιστική της Superleague, εκεί όπου ξεχωρίζουν δυο σημαντικά ματς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το Λαμία – Βόλος

Με σύμμαχο την… παράδοση που έφτιαξε τα τελευταία δύο χρόνια, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:00), στο “μεγάλο” ματς της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό τέσσερις φορές και χωρίς να δεχτεί γκολ (11-0 γκολ), κάτι που θέλει να επαναλάβει και απόψε κι έτσι να… πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ (19:30) απέναντι στον… κακό της δαίμονα, τον Ατρόμητο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να… εκμεταλλευτεί τυχόν “στραβοπάτημα” του ΠΑΟΚ.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρα για την 9η αγωνιστικής της Superleague 1, η αήττητη στα πέντε τελευταία ματς ΑΕΛ, υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00) και ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο (17:00).

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Η μέχρι στιγμής βαθμολογία (με τα 2 ματς του Σαββάτου)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις