Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Superleague: Ανάβει το “πράσινο φως” ο Βασιλειάδης και… δείχνει “σέντρα”!

Superleague - Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος -με την 26η του αγωνιστική- αναμένεται να ανακοινώσει ο Γιώργος Βασιλειάδης, μετά και τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Superleague.

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Superleague αναμένεται να ανακοινώσει το πρωί της Τρίτης (27/03) ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είδε τις ομάδες της Superleague να αποδέχονται ομόφωνα το δεσμευτικό πλαίσιο που έθεσε, κάτι που σημαίνει πως είναι έτοιμος να… δείξει “σέντρα”, ενώ ταυτόχρονα έλαβε και επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, με τις προτάσεις της ομοσπονδίας. Ο κ. Βασιλειάδης θα ενημερώσει σχετικά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, αυτό θα γίνει το πρωί της Τρίτης (27/03), με την Superleague να ξεκινά με την 26η αγωνιστική της, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμου Γ. Βασιλειαδης έχει ενημερωθεί επίσημα από τη Super League για την απόφαση που έλαβε σήμερα το ΔΣ κάνοντας δεκτές τις δεσμεύσεις που είχε ζητήσει, ενώ έλαβε και επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, με προτάσεις της ομοσπονδίας και θα ενημερώσει σχετικά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Η απόφαση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο το πρωί”

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Superleague

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Πανιώνιος-Ξάνθη

Κέρκυρα-Λαμία

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις