Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Superleague: Απαγόρευση εισόδου σε Καραπαπά! Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό

Καραπαπάς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Πειθαρχική επιτροπή της Superleague τιμώρησε τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με απαγόρευση εισόδου. Κώστα Καραπαπά – Πρόστιμο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague.

H “καμπάνα” στον Κώστα Καραπαπά ήρθε σαν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως αυτή καταγράφηκε από τον παρατηρητή στο φύλλο αγώνα. Εκτός από την τιμωρία του ενός μήνα, ο κ. Καραπαπάς δέχθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός -σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει- θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 11.000 ευρώ, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του στο ντέρμπι ε τον Ολυμπιακό.

Οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κων/νο Καραπαπά (Υπευθ.Επικοινωνίας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις