Ποδόσφαιρο

Superleague: Αρνητικό ρεκόρ τριετίας για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Από την πέμπτη αγωνιστική της περιόδου 2016-17 είχαν να μείνουν χωρίς νίκη οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας, με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να μένουν χωρίς νίκη στην 11η αγωνιστική της φετινής Superleague.

Οι ισοπαλίες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ την Κυριακή (25/11) ήρθαν να προστεθούν στη… γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και να οδηγήσουν σε ένα αρνητικό ρεκόρ τριετίας για τις μεγάλες ομάδες της Αττικής στη Superleague.

Οι τρεις τους είχαν να μείνουν από κοινού μακριά από τη νίκη από την πέμπτη αγωνιστική της περιόδου 2016- 17, όταν ο Ολυμπιακός είχε χάσει από την Λάρισα με 1-0, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν μείνει αμφότεροι στο 0-0 με Ηρακλή και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα